NuoraMentors-työpaja: Visiosta toteutukseen – malleja toiminnan suunnitteluun 

Kaikille sirkustaiteilijoille ja -tuottajille avoin NuoraMentors-hankkeen työpaja pidetään Sirkuksen tiedotuskeskuksen tiloissa Mariankadulla tiistaina ja keskiviikkona 6.–7.3.2018, molempina päivinä klo 10–16.

Työpajan aiheena on toiminnan pitkäjänteinen suunnittelu. Aihetta lähestytään tutustumalla erilaisiin strategisen työn menetelmiin käytännön harjoitteiden avulla. Tiistaina 6.3. tulemme käymään läpi  työvälineitä, joista on apua ryhmän tai kollektiivin pitkäjänteisessä suunnittelussa. Keskiviikkona 7.3. fokuksessa on oman taiteellisen työn suunnittelu pitkällä aikavälillä. Osallistua voi jompaan kumpaan tai molempiin päiviin omien tarpeiden mukaan.

Työpajan vetää NuoraMentors-hankkeen koordinaattori Isabel González, joka on työskennellyt yli viidentoista vuoden ajan erilaisissa tuotantorooleissa sekä vetänyt lukuisia työpajoja ja koulutuksia tuotantotyöstä esittävän taiteen kentällä.

Viime hetken ilmoittautumiset heti, tai viimeistään 5.3.  klo 14 mennessä Isabel Gonzálezille: 

Työpaja on maksuton. Lounas on omakustanteinen.
Paikka: Sirkuksen tiedotuskeskus, Mariankatu 15 b B, 2. krs, 00170 Helsinki