Kansainvälinen sirkuskoulutuksen seminaari Riiassa, Latviassa 12.4.2018

Sirkusalan koulutuksesta puhutaan Latviassa, Riiassa 12.4.2018 järjestettävässä kansainvälisessä seminaarissa.

Seminaari liittyy Latvian kansallisen sirkuskoulutuskeskuksen perustamiseen. Sen järjestävät Riga Circus, Latvian Academy of Culture, Manegen ja Baltic Nordic Circus Network yhteistyössä Sirkuksen tiedotuskeskuksen, Koulutuskeskus Salpauksen, Suomen Nuorisosirkusliiton, Tukholman Taideyliopiston (DOCH/Uniarts) ja Circomedian (UK) kanssa.

Asiantuntijapuheenvuoroja pitävät Suomesta Mikko Rinnevuori, Ville Sandqvist (Taideylioposton Teatterikorkeakoulu) ja Petri Heikkilä (SaSak). Muita puhujia ovat Steven Desanghere (BE), Clara Norman (SE) ja Astrid Schorn (DE). Seminaariin osallistuu sirkus- ja taidekoulutuksen ammattilaisia sekä sirkuskentän toimijoita Balttiasta, Pohjoismaista ja muualta Euroopasta.

Tutustu seminaarin ohjelmaan Balttialais-pohjoismaisen sirkusverkoston sivuilla.