Haluatko esiintyjäksi Kukkofestivaalin Open Stage -iltaan 5.5.2018?

  • Kukkofestivaali. Kuva: Mikko Pirinen

Open Stage on matalan kynnyksen tapahtuma, jonne on mahdollisuus tulla esittämään niin sirkusta, teatteria, tanssia kuin muitakin esittävien taiteiden lajeja. Lava on vapaa sekä harrastajille että ammattilaisille. Open Stage on hieno mahdollisuus tulla kokeilemaan uutta numeroa yleisön edessä ja kokea festivaalin tunnelman myös lavalla.

Mikäli sinulla on materiaalia, esiintymishalua ja intoa osallistua Open Stage -iltaan, lähetä meille esiintymisehdotuksesi. Lähetä esityksestäsi/ryhmästäsi lyhyt kuvaus valokuvan ja mahdollisen videomateriaalin kera. Lähetä ehdotuksesi 20.4.2018 mennessä osoitteeseen . Laita viestin aiheeksi Open Stage.

Esiintymistilassa on monipuoliset kiinnitysmahdollisuudet erilaisille sirkuslajeille, valotekniikka sekä äänentoisto.

Kukkofestivaali Open Stage la 5.5.2018 klo 19.00
Salpauksen sirkuskeskus, Svinhufvudinkatu 13 B Lahti

Open Stage on osa koko viikonlopun kestävää Kukkofestivaalia, joka on Koulutuskeskus Salpauksen Sirkusartistikoulutuksen kolmannen ja ensimmäisen vuosikurssin opiskelijoiden järjestämä sirkusfestivaali.

Lisätietoa Open Stagesta
Lisätietoa Kukkofestivaalista
Facebook-tapahtumasivu