Cirkon ohjelmistoa maaliskuussa

  • Rapid Eye: The Great Paradox of Play Kuva: Karoline Lieberkind.
  • Compañía Kaari & Roni Martin: Anna Karenina. Kuva: Janne Mikkilä

Cirkon kausiohjelmassa: Rapid Eye: The Great Paradox of Play

Maaliskuun kausiohjelmassa nähdään tanskalaisen sirkusryhmän pohjoismaisessa yhteistuotanto, jossa lavalle astuu kolme taikuria: Tanskalainen David Tholander, ruotsalainen Axel Adlercreutz ja suomalainen Robert Jägerhorn. Live-musiikin tähän ”magie nouvelle” -esitykseen luo saksofonisti ja elektronisen musiikin säveltäjä Sture Ericson. Esitykset 14.–18.3.2018 Cirkossa. Liput: ticketmaster.fi

Cirko Guest ohjelmistossa: Compañía Kaari & Roni Martin: Anna Karenina

Compañía Kaari & Roni Martin tunnetaan ilmiömäisestä kyvystään luoda klassikkoteoksista oma huima universuminsa. Tällä kertaa katsoja viedään tanssiaisiin Kreivi Kareninin luo, jota esittää pitkästä aikaa tanssiroolin tekevä Jorma Uotinen. Esitykset 22.3–2.4.2018. Liput: ticketmaster.fi

Cirko Labissa Circo Aereo

Cirkossa työskentelevät nykysirkusryhmät esittelevät tulevia teoksiaan. Torstaina 8.3. klo 15 Circo Aereo. Vapaa pääsy!

Cirko etsii sirkustaiteilijaa

Cirko hakee sirkustaiteilijaa (etenkin lattia-akrobaattia tai jonglööria) Taiteilija yhteisön vahvistajana -hankkeeseen. Haku päättyy 4.3.2018. Lisätietoja: www.cirko.fi/cirko/etsimme-sirkustaiteilijaa/

Instagram @cirkohelsinki
f/cirkokeskus
www.cirko.fi