Apurahat: Helsingin kaupungin taide- ja kulttuuriavustukset

Taide- ja kulttuuriavustuksia myönnetään helsinkiläisille taide- ja kulttuurilaitoksille ja -yhteisöille, järjestöille, yhdistyksille, työryhmille, taiteilijoille, kaupunginosatapahtumille ja asukkaille yleisölle avoimen taide- ja kulttuuritoiminnan sekä taiteen perusopetuksen avustamiseen.

Avustusta on mahdollista hakea sekä pysyväisluonteiseen että projektimuotoiseen toimintaan.Haku tapahtuu porrastetusti, haettavan summan mukaan. Katso lisätietoa Helsingin kaupungin sivuilta.

Avustuksia kuluvana vuonna 2018 tapahtuvaan pysyväisluonteiseen ja projektiluonteiseen toimintaan 50 000 euroon asti on mahdollista hakea jatkuvassa haussa. Vuoden toinen hakuaika päättyy 6.4.2018 klo 16.00.

Lue hakuohjeet, arviointiperusteet ja hae avustusta Helsingin kaupungin sivuilla.