Työtä tarjolla: Sorin Sirkus etsii rehtoria tai apulaisrehtoria

Tampereella toimiva Sorin Sirkus vakituiseen työsuhteeseen kulttuuri- ja taidealaa ymmärtävää sekä sirkustaidetta ja nuorisotyötä arvostavaa osaajaa. Tuleva työntekijä toimii sirkustirehtööri Taina Kopran oikeana kätenä joko rehtorina tai apulaisrehtorina. Hän vastaa sirkuskoulun käytännön työn organisoinnista, oppilashallinnosta (Primus, Kurre, Wilma) sekä toimii opettajien esimiehenä. Rehtorin toimenkuvaan kuuluu myös laajempi talous- ja johtamisvastuu. Hyvät verkostot ja kansainvälinen osaaminen katsotaan eduksi. Työn ohessa voi täydentää osaamistaan ja lopullisesta toimenkuvasta sovitaan valitun henkilön kanssa.

Lue koko työilmoitus Sorin Sirkuksen sivustolla.

Vapaamuotoiset hakemukset, CV ja palkkatoivomus tulee lähettää sähköisesti 19.1.2018 klo 16 mennessä osoitteeseen,