Supiainen-sirkusfestivaali Turussa maaliskuussa

#circus250-juhlavuoden hengessä Sirkus Supiainen järjestää keväällä nimeään kantavan festivaalin toista kertaa! Suuren suosion saavuttanut Supiainen-sirkusfestivaali Turussa Barker-teatterilla 2.–10.3.2018.

Supiainen-festivaalin ohjelmistossa nähdään TOM OF CIRCUS -teoksen kantaesitys. Festivaali tarjoaa myös katsauksen ryhmän kiertueteoksiin, joista osa on samalla Turun ensi-iltoja. Kuningasohjus-esityksen 10v -juhlanäytöksen tekee mielenkiintoiseksi se, että esitys on säilynyt Sirkus Supiaisen ohjelmistossa 10 vuoden ajan. Edellä mainittujen teosten lisäksi festivaalin ohjelmistosta on jo julkaistu teokset: Ulkopuolella, Manifesti 2.0 ja Olipa kerran sirkus. Luvassa myös elävän musiikin täyttämä iltaklubi ja kaikkea! Tästä ei sirkusfestivaalit parane! Lisää tietoa festivaalin Facebook-tapahtumassa.

Supiainen-dome on saanut myös valoa läpäisemättömän ja sään kestävän PVC-kuoren. Tämä sisähalkaisijaltaan 734cm mittainen ja 364cm korkea kupoliteltta on myös vuokrattavissa esitys ja tapahtumakäyttöön.  Ensimmäisen kerran tämä Supiainen-dome on nähtävillä käytössä Supiainen- sirkusfestivaaleilla, kun sen sisällä esitetään Ulkopuolella-teos.

Sirkus Supiainen jatkaa työskentelyä Joensuuhun perustettavan ’Kulttuurivarikko’ -työnimellä kehittyvän teatteri ja sirkustilan parissa. Tällä hetkellä tilanne alkaa vaikuttaa jo siltä, että avajaiset päästään järjestämään varsin pian. Kulttuurivarikko-hankkeen lisäksi päivämme täyttyvät uusien teosten harjoituksilla. Turussa on työskennelty Viihdytysjoukot-teoksen ja uusien sooloesitysten parissa ja Joensuussa on palautettu vanhoja teoksia esityskuntoon.

Tykätkää Supiaisesta Facebookissa!
supiainen.com

(Lähde: Sirkus Supiaisen tiedote 4.1.2017)