Sisus-perhe kasvaa

  • Rosa Tyyskä Photo: Lukas Schulling
  • Nelli Kujansivu. Photo: Einar Kling-Odencrants

Sisuksen oma Cyr-virtuoosi Rosa Tyyskä on saanut Hurjaruuthin Talvisirkuksen esityskauden pakettiin. Seuraavaksi hänet on kiinnitetty Cirque du Soleilin Luzia-esitykseen, joka kiertää Pohjois-Ameriikassa ja Meksikossa. Luzia on esitys mielikuvituksellisesta Meksikosta, jossa surrealistiset tapahtumat ammentavat Meksikon perinteistä ja modernista kulttuurista. Rosa tekee esityksessä Cyr-rengasta ja on Soleilin riveissä joulukuun loppuun asti.

Ensi kesän kiertueelle saamme Sisus-perheeseen lisävahvistusta, kun Rosaa tuuraamaan tulee jalkajonglööri Nelli Kujansivu. Hän on tunnettu omantakeisesta tyylistään soveltaa lajia perinteistä poiketen. Nellin myötä Mosh Split-esityksen lajikirjo laajenee entisestään.

Sisus on mukana Sirkuksen tiedotuskeskuksen NuoraMentors hankkeessa ja hankkeen puitteissa Sisuksen tuottajana on aloittanut Selene Abonce Muhonen. Selene on pian Metropolian Ammattikorkeakoulusta valmistuva kulttuurituottaja ja tekee tällä hetkellä myös opinnäytetyötään tuottajan rooleista nykysirkuskentällä osana NuoraMentors-hanketta.

Sisus verkossa www.sisus.net
Seuraa Sisusta Facebookissa,  Instassa ja You Tubessa

(Lähde: Sisuksen tiedote 30.1.2018)