Sirkusinfon tuottajakahvit 30.1.

Kevään ensimmäisille tuottajakahveille kokoonnutaan tiistaina 30.1.2018 klo 10.30–12. Kahvien aiheena on saavutettavuus esittävissä taiteissa.

Saavutettavuus liittyy viestinnän ja palveluiden tuottamisen lisäksi myös sosiaalisiin ja taloudellisiin aspekteihin. Miten saavutettavuus ja yhdenvertaisuus otetaan huomioon koko organisaation toiminnassa ja strategiassa? Miten voimme edistää saavutettavuuden ja yhdenvertaisuuden toteutumista? Näistä kysymyksistä pääsemme keskustelemaan tuottajakahveilla yhdessä  Kulttuuri kaikille -palvelun saavutettavuusasiantuntija Aura Linnanpuomin kanssa.

Saavutettavuus koskee yleisötapahtumien kanssa työsketeleviä. Myös julkisen puolen rahoittushakemusten  arviointiperusteissa on usein mukana saavutettavuus ja saatavuus. Aihe on tärkeä ja konkreettinen, mutta tilaisuus vapaamuotoinen.    

Tuottajakahvit on kaikille avoin aamukahvihetki, jossa tavataan kollegoja ja jaetaan kuulumisia. Tervetuloa kaikki sirkusteosten tuotannollisten kysymysten kanssa työskentelevät, myös taiteilijat! Tarjolla hyvää kahvia, pientä aamupalaa ja parasta seuraa!

Ilmoittaudu mukaan 29.1. mennessä Isabel Gonzalezille:

Tuottajakahvien jälkeen voit jäädä työskentelemään tiloihimme. Lue lisää avoimesta toimistosta täältä.