Sirkusinfon avoin toimisto 30.1.

Yleisön pyynnöstä pyrimme avaamaan toimistomme sirkusalan toimijoille työskentelypaikaksi noin kerran kuussa pidettävien tuottajakahvien yhteydessä, jos se vain on mahdollista.

Tuottajakahvien jälkeen voit jäädä toimistomme seminaaritilaan työskentelemään omalla tietokoneellasi. Iltapäivälläkin voit piipahtaa tänne Mariankadulle työskentelemään. Jos haluat keskustella jostakin asiasta henkilökuntamme kanssa, sovithan palaverista etukäteen, mutta muuten avoimeen toimistoon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Nuorakoordinaattori Isabel Gonzalez työskentelee kanssasi omien töidensä parissa.

Vuoden ensimmäiset tuottajakahvit pidetään tiistaina 30.1. klo 10.30–12 ja silloin aiheena on saavutettavuus. Lue tuottajakahveista enemmän täällä ja ilmoittaudu mukaan kahveille 29.1. mennessä Isabel Gonzalezille: 

Avoin toimisto tiistaina 30.1. klo 12–16
Sirkuksen tiedotuskeskus, Mariankatu 15 b B, 00170 Helsinki.
Alaovessa on ovikello. Soitettuasi odota, tulemme alas avaamaan.

Tervetuloa!