Kutsu: Avaimia omaan polkuun -seminaarit helmikuussa Oulussa, Tampereella ja Vantaalla

  • Sirkus Magenta on yksi Lasten ja nuorten säätiön Tenhon toteuttajista. Kuva: Fanny Haga

Taidetoiminnassa on mahdollista saada rohkeutta omiin valintoihin kohti opiskelua ja työelämää. Tämä selviää Lasten ja nuorten säätiön Tenho-toimintaan osallistuneiden nuorten palautteista.

Helmikuun aikana kolmella eri paikkakunnalla järjestettävät Avaimia omaan polkuun -seminaarit antavat työkaluja taidetoimintaan ja sen järjestämiseen nuorten kanssa työskenteleville ja nuorten asioista päättäville.

Maksuttomat seminaarit järjestetään Oulun Tähtisirkuksella 15.2.2018, Pirkanmaan elokuvakeskuksella 22.2.2018 ja Laurea-ammattikorkeakoulun Tikkurilan toimipisteessä 27.2.2018.

Asiantuntijapuheenvuorot seminaareissa pitävät Oulussa Nuorisotutkimusseuran erikoistutkija Tomi Kiilakoski, Tampereella SPR:n Nuorten turvatalojen johtaja Leena Suurpää ja Vantaalla Nuorisotutkimusseuran tutkimusprofessori Tommi Hoikkala.

Tervetuloa!

Lisätietoja ja ilmoittautumislinkit: http://www.nuori.fi/2018/01/25/taidetoiminta-osaksi-nuorten-lakisaateisia-palveluja/

Lasten ja nuorten säätiön Tenho-hankkeessa ilman koulutus- tai työpaikkaa olevat nuoret tekevät taidetta kuudella eri paikkakunnalla Suomessa. Elokuvan, sirkuksen ja teatterin avulla nuoret saavat työkaluja, joiden avulla opintoihin tai työelämään siirtyminen on helpompaa. Kolmevuotisen Tenhon rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto. Suomessa rahoitusta hallinnoiva viranomainen on sosiaali- ja terveysministeriö.

(Lähde: Lasten ja nuorten säätiön tiedote 25.1.2018)