Kansainvälisiä vieraita tammikuussa Sirkuksen tiedotuskeskuksessa

Sirkuksen tiedotuskeskus järjestää ammattilaistapaamisen kansainvälisille sirkusalan vieraille Helsingissä 20.1.2018. Race Horse Companyn Urbotek-teoksen esitystä Aleksanterin teatterissa saapuu katsomaan useita kansainvälisiä sirkusohjelmiston suunnittelijoita: Englannista Jackson’s Lane -teatterin taiteellinen johtaja Adrian Berry, Crying Out Loud -tuotantotoimiston taiteellinen johtaja Rachel Clare, Deda Derbyn johtaja Stephen Munn ja Suomen Lontoon Instituutin johtaja Pauliina Ståhlberg, Ruotsista Subtopian sirkusohjelmiston taiteellinen johtaja Kiki Muukkonen ja tuottaja Helena Haling sekä Cirkus Cirkörin kansainvälisten asioiden päällikkö Mette Klouman ja Saksasta Berlin Circus Festivalin taiteelinen johtaja Josa Kölbel sekä Circ-agentuurista Uwe Riechert.  Tiedotuskeskus emännöi vieraita Helsingissä ja yhteistyössä ovat mukana myös  Cirko – Uuden sirkuksen keskus ja Race Horse Company. Lisätietoa vierailusta: kansainvälisten asioiden päällikkö Lotta Nevalainen

Liettuan tanssin ja sirkuksen tiedotuskeskus vierailee Helsingissä ja Sirkuksen tiedotuskeskuksessa  17.–18.1.2018. Lisätietoa vierailusta: toiminnanjohtaja Lotta Vaulo

Pohjoismais–balttilaisen sirkusverkoston (Baltic Nordic Circus Network BNCN) koordinaattori Lina B. Frank vierailee Helsingissä 8.–18.1.2018 Sirkuksen tiedotuskeskuksessa. Jos haluat jutella BNCN-verkoston toiminnasta lähemmin Linan kanssa ota yhteyttä: info [a] balticnordiccircus.com