Duo D’Lyh on nyt KaSa Company

  • KaSa Companyn Kaito Takayama ja Sanni Sarlin Kuva: Mikko Pirinen

Vuoden vaihtumisen myötä Duo D’Lyhin nimi vaihtui KaSa Companyksi. Nimenmuutoksen lisäksi KaSa Companylle tulee mukaan myös uusia toiminnan muotoja.

Tällä hetkellä Kaito tekee viimeisiä työharjoitteluitaan Suomen Nuorisosirkusliitolle ja Sirkuksen tiedotuskeskukselle. Keväällä 2018 Kaito valmistuu kulttuurituottajaksi  Humanistisen Ammattikorkeakoulusta, eriytyen sirkusalan tuotantoihin, tapahtumiin ja festivaaleihin. KaSa Companyn  toiminta jaottuu kolmelle osa-alueelle: sirkusesityksiin, sirkusopetukseen ja tuotantoon.

Talven 2017–2018 aikana KaSa Company on muun muassa suunnitellut yhdessä ZeecoPhoton kanssa sirkustaide-elokuvasarjaa, jossa KaSa Company vastaa tuotannosta ja ZeecoPhotos taiteellisesta sisällöstä. Ensimmäinen elokuva käsittelee luontoa ja luonnon koskemattomuutta suhteessa ihmisen täysin tuhoamaan luontoon.  Taide-elokuvien sisältö tulee syntymään niin ohjaajan, lokaation ja sirkusartistin yhteistyöstä ja vuoropuhelusta. Sirkustaiteilijan luomisprosessi on suuressa roolissa sirkuksellisen ilmaisun ja liikekielen synnyssä. Ensimmäisen elokuvan on tarkoitus valmistua vuoden 2018 aikana. Tänä vuonna Kasa Companylla on suunnitteilla myös uusi sirkusteos nimeltään Neo-Daikagura.

Mikäli sinulla tai tutullasi on tarvetta tuottajalle tai tuotannolliselle yhteistyölle, niin olemme kiinnostuneita kuulemaan ajatuksiasi ja odotamme yhteydenottoasi:

Käy tutustumassa Sannin käsialalla uudistettuihin sivuihin osoitteessa: www.kasacompany.com

Ja seuraathan meitä jo sosiaalisessa mediassa?
IG: @circuskasacompany
Twitter: @kasacompany_com

(Lähde: KaSa Companyn tiedote 8.1.2018)