Circus I love you esiintyi Wintervuur-festivaalilla Belgiassa

  • Circus I Love You eli Karoline Aamås, Sade Kamppila, Julien Auger, Mikkel Hobitz Filtenborg, Wilhelm Bromander, Andil Dahl, Oskar Rask, Thibaud Rancoeur. Kuva: Minja Kaukoniemi
  • Karoline Aamås Kuva: Minja Kaukoniemi
  • Circus I Love You during Wintervuur festival 2017.

Circus I love you -projektin work-in-progress-esitykset nähtiin osana Wintervuur-festivaalin ohjelmistoa 2.–6.1.2017 Antwerpenissä. Festivaaliesiintyminen oli projektin ensimmäinen yleisölle avoin tapahtuma. Pystytimme telttamme ensimmäistä kertaa ja selvisimme kahden viikon aikana niin myrskytuulesta kuin kaatosateestakin. Kaikki viisi esitystä olivat täysin loppuunmyytyjä, ja yleisöltä saamamme palaute oli todella tyytyväistä.

Circus I love you aloittaa esityksen varsinaisen luomisperiodin residenssissä Manege de Reims -sirkusrakenuksessa Ranskassa huhtikuussa. Siitä jatkamme residenssiin telttamme kanssa Neerpeltiin Belgiaan toukokuussa, sekä viimeistelemme esityksen residenssissä Montigny les Metz -kaupungissa Ranskassa kesäkuussa.

Tulikokeesta selviytynyt sirkusseurueemme on erittäin onnellinen ja tyytyväinen viime viikkojen työhön ja yleisöltä saatuun vastaanottoon. Kiitämme Wintervuur-festivaalia, joka on tällä hetkellä projektin suurin tukija, kaikesta sen antamasta avusta, mahtavasta festivaalista ja loistavasta uuden vuoden aloituksesta!

Sirkus Aikamoinen on I Love You -projektin osatuottaja ja projektissa on mukana Aikamoisista Sade Kamppila, Jouni Ruuth ja Oskar Rask. Seuraa Circus I Love You -projektia Facebookissa.

(Lähde: Circus I Love You tiedote 9.1.2018)