NuoraMentors-työpaja: Taiteellisen ja tuotannollisen työskentelyn yhteispeli 9.–10.1.2018

NuoraMentors-hankkeen ensimmäinen kaikille avoin työpaja pidetään Sirkuksen tiedotuskeskuksen tiloissa Mariankadulla 9.–10.1.2018 klo 10–16 molempina päivinä.

Kaksipäiväisen työpajan aiheena on taiteellisen ja tuotannollisen työskentelyn yhteispeli esittävässä taiteessa. Työpajan vetää taiteilijaprofessori Pirjo Yli-Maunula, jolla on pitkä kokemus sekä tuotannollisesta että taiteellisesta työskentelystä laajasti esittävän taiteen kentällä.

Työpaja koostuu luennosta sekä ryhmätehtävistä. Päiviin sisältyy omakustanteinen lounas. Toivomme että pääsisit molempina päivinä paikalle, mutta myös vain jompanakumpana päivänä voi osallistua. Ilmoittautumiset Anni Hiekkalalle () 20.12.2017 mennessä.

Huom! Työpajan vetäjä toivoo osallistujilta ennakkokysymyksiä ja -toiveita käsiteltävistä aiheista. Ne voit lähettää suoraan Anni Hiekkalalle 5.1.2018 mennessä.

Sirkuksen tiedotuskeskus, Mariankatu 15 b B, 2. krs, 00170 Helsinki