Kulttuurikeskus PiiPoo hakee sosiaalisen sirkuksen ammattilaista sosiaalisen sirkuksen ryhmien suunnittelevaksi ohjaajaksi

  • Kulttuurikeskus PiiPoo: Perhesirkus. Kuva: PiiPoo

Tehtävänkuvaan kuuluvat sirkuksen ja sosiaalisen sirkuksen ryhmien toiminnan suunnittelu, kehittäminen ja ohjaaminen PiiPoon avoimessa kulttuurikeskustoiminnassa, harrastusryhmissä, taideleireillä sekä PiiPoon yhteisötaidehankkeissa (mm. valtakunnallinen Sirkuksella siivet elämään ESR-hanke ja lastensuojelun perhetyön yhteistyö).

Tehtävä edellyttää monipuolista osaamista ja kokemusta sirkuslajeista ja niiden opettamisesta ja soveltamisesta, sisältöjen ryhmälähtöisestä suunnittelusta ja toteuttamisesta, erilaisten kohderyhmien parissa toimimisesta sekä kykyä työskennellä itsenäisesti ja osana kulttuurikeskuksen monimuotoista työyhteisöä.

Työ tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet toteuttaa rikasta ryhmälähtöistä taidetoimintaa ja kehittyä monimuotoisen, eri kohderyhmille suunnatun taidetoiminnan osaajana. Työnantaja ja työyhteisö tukevat työssä oppimista ja osaamisen kehittymistä.

Hakijalla tulee olla alalle soveltuva tutkinto ja/tai laaja kokemusta sirkustaiteesta sekä kokemusta tukea tarvitsevien ryhmien parissa toimimisesta.

Työ alkaa 5.2.2018
Työsuhde on määräaikainen vuoden 2019 loppuun, perustuen projektirahoituksiin. Työ on osa-aikainen, työaika vähintään 20 tuntia viikossa. Työ sisältää maltillisen määrän viikonlopputyötä (n. 2 pv/kk).

Palkka on 1250 €/kk (20h/vk). Työpiste Kulttuurikeskus PiiPoossa Lempäälässä sekä yhteistyökumppanien tiloissa (mm. koulut, päiväkodit, palvelukeskukset). Ajokortti on työn toteuttamisen kannalta eduksi.

Lähetä tiivis vapaamuotoinen hakemus ja CV:si (pdf) osoitteeseen ke 3.1.2018 mennessä.

Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse . ______________________________________________________

Kulttuurikeskus PiiPoo on monitaiteisten ja taidelähtöisten kulttuuripalvelujen kehittäjä ja tuottaja. PiiPoon toiminta perustuu taidemenetelmien laaja-alaiselle hyödyntämiselle eri toimintaympäristöissä. PiiPoo tuottaa toimintaa mm. lasten ja nuorten vapaa-aikaan, perheille, kouluille, päiväkodeille (Lempäälän kulttuurikasvatusohjelma), laitoksiin, ikäihmisille, vammaisryhmille ja tukea tarvitseville ryhmille sekä kehittää hyvinvointitavoitteista toimintaa yrityksille ja työyhteisöille sekä järjestää koulutusta kulttuuri ja sote-alojen ammattilaisille. PiiPoo tekee alueellista ja valtakunnallista yhteistyötä kulttuuri- ja SOTE-alojen kumppanien kanssa (mm. Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto, TEIJO-tee itse taidetta ja osallistu -hanke, Taikusydän –yhteyspiste, Taide in Actionhanke).

www.kulttuuripiipoo.fi

(Lähde: Kulttuurikeskus PiiPoo 14.12.2017)