KINESTEETIKOT RY:n vuosi käynnistyy ENERGIAN KIERRÄTYS LIIKKEESSÄ – kurssilla 12.-14.1.2018

Kinesteetikot ry: n kuluneen syksyn Kierteiden voima -kurssi oli menestys ja yhdistyksen järjestämät ilmaiset lisätreenit ovat olleet erittäin toivottu tapa jatkaa kurssisisällön tutkimista pidemmälle.

Varmista nyt paikkasi Chi Kung ja pushing hands harjoitteiden kautta kehon energian kierrätystä tutkivalle kurssille 12.-14.1.2018! Liittyessäsi yhdistyksen jäseneksi pääset osallistumaan kurssisisältöä syventäviin ilmaistreeneihin sunnuntaisin tammi-helmikuussa.

Energian kierrätys liikkeessä -kurssi on osa Kinesteetikot ry:n fyysistä esiintyjyyttä kehittävää kurssien sarjaa.

ENERGIAN KIERRÄTYS LIIKKEESSÄ – ohjaajana sifu MARKUS KAHILA

Chi kung, meditaatio ja voimankäyttö perinteisissä kiinalaisissa harjoitusmuodoissa

Chi kung ja pushing hands -intensiivikurssi tutustuttaa osallistujat perinteisiin harjoitusmenetelmiin jotka kehitettiin Kiinan historiallisissa Shaolin-temppeleissä jo 1500 vuotta sitten. Kurssin tarkoituksena on tarjota osallistujille parhaat menetelmät kokonaisvaltaiseen terveyteen, huippusuoritukseen sekä henkilökohtaiseen kehitykseen.

Tämän lisäksi opimme myös alkuperäisessä Zen-harjoittelussa käytettyjä meditaatioharjoituksia sekä kiinalaisissa taistelutaidoissa sovellettuja tapoja kehittää ja käyttää voimaa. Tavoitteena on auttaa kehonsa sekä mielensä korkeaan suorituskykyyn luottavia ammattilaisia ylläpitämään hyvää terveyttä, rentoutta, keskittymiskykyä ja energiatasoa vuodesta toiseen, ja opettaa uudenlaisia tapoja liikkumiseen sekä kehon käyttöön.

MARKUS KAHILA BIO

Kurssin ohjaa Sifu Markus Kahila, joka aloitti kiinalaisten perinnetaitojen harjoittelun vuonna 1999 ja on opettanut vuodesta 2005 lähtien Shaolin Wahnam -instituutin puitteissa Suomen Shaolin Nordicin pääohjaajana. Hän on erikoistunut kiinalaisiin taistelutaitoihin sekä terveyden ja huippusuorituksen saavuttamiseen sekä ylläpitämiseen aidon, alkuperäisen sisäisen harjoittelun kautta.

KURSSIAJANKOHTA
PE 12.1 klo: 18 – 21
LA 13.1 klo: 11 – 17
SU 14.1 klo: 11 – 17

PAIKKA
Kulttuurikeskus Sähinä, Heikkiläntie 10, Helsinki 00210

KURSSIMAKSU
160 € (ei jäsenet)
130 € + 25 € jäsenmaksu (jäsenet)

Maksu: https://holvi.com/shop/KINESTEETIKOT/section/kurssit-workshops/

ILMAINEN LISÄTREENI YHDISTYKSEN JÄSENIKSI LIITTYVILLE

Jokaista tiiviskurssia seuraa kahdeksana sunnuntaina järjestettävä lisätreeni, jossa kurssien teemoja syvennetään kursseilla opittujen harjoitteiden ja osallistujien omien sovellusideoiden kautta.
SUNNUNTAISIN : 21.1., 28.1., 4.2., 11.2., 18.2., 25.2., 4.3., 11.3. klo 12–14

YHDISTYKSESTÄ

Kinesteetikot ry:n tarkoituksena on edistää kehollista tietoisuutta yhteiskunnassa, tukea tanssi- ja teatteritaiteen kehitystä, lisätä eri taidealojen yhteistyötä sekä kehittää taiteen ja tieteen välistä dialogia niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

LISÄTIETOJA

www.kinesteetikot.fi

(Lähde: Knesteetikot-tiedote 4.12.2017)