Haku Hiljaisuus-residenssiin vuodelle 2018 on nyt avoinna

  • Kaukosen työväentalo toimii residenssikeskuksena.

Taiteilija, haluaisitko työskennellä Hiljaisuus-residenssissä Kaukosen kylässä?

Hiljaisuus-residenssi tarjoaa vuonna 2018 kahden–kuuden viikon mittaisia residenssityöskentelyjaksoja taiteilijoille, jotka työskentelevät esittävien taiteiden alalla. Residenssitaiteilijat valitaan avoimen haun kautta. Haku päättyy 31.12.2017.

Hiljaisuus-residenssi tarjoaa taiteilijalle tai työryhmälle työskentelytilan Kittilässä Kaukosen kylässä sekä Kaukosen työväentalon yhteydessä olevan pienen asunnon residenssijakson ajaksi. Työskentelytilana toimii Kaukosen työväentalon sali (7,5m*9m), jonka korkeus on 4,4m.

Hiljaisuus-residenssi on vuonna 2015 käynnistetty esittäviin taiteisiin keskittyvä monitaiteinen ja kansainvälinen taiteilijaresidenssi, joka kohdentuu ensisijaisesti esittävän taiteen lajien rajapinnoilla liikkuvien teosten valmistamiseen. Hiljaisuus-residenssi ei rajaa mitään taiteenlajia ulkopuolelleen, mutta tukee ensisijaisesti monitaiteista työskentelyä, nykysirkuksen projekteja sekä pohjoisilla alueilla toimivien taiteilijoiden välistä yhteistyötä.

Hakeminen Hiljaisuus-residenssiin tapahtuu vapaamuotoisella hakemuksella sähköpostitse.

Lisätietoja hakukäytännöistä ja residenssitoiminnasta osoitteessa www.hiljaisuusfestivaali.f i/residenssi ja sähköpostitse info@hiljaisuusfestivaali. fi.