Circus Incubator -hankkeen sivusto on avattu

Tänä vuonna päättyneen Circus Incubator -hankkeen verkkosivut on nyt avattu. Sivulta löytyvät hankkeen tulokset ja ”sirkushautomon” luomiseksi kehitetty koulutuksellinen työkalu, joihin kannattaa käydä tutustumassa!

Circus Incubator oli nuorille sirkustaiteilijoille suunnattu projekti, jonka tavoitteena oli kansainvälinen verkostoituminen ja oman taiteellisen prosessin kehittäminen projektin taiteellisten ohjaajien, toisten osallistujien ja kansainvälisten tuottajien kanssa. Suomesta hankkeen toimintoihin osallistui neljä taiteilijaa, yksi tuottaja ja yksi ohjaaja. Hankkeen kumppaneita olivat Sirkuksen tiedotuskeskuksen ja Cirko – Uuden sirkuksen keskuksen lisäksi Subtopia (Ruotsi), La Central del Circ (Espanja), La TOHU (Kanada), Luni Produçoes (Brasilia) sekä hankkeen koordinaattori La Grainerie (Ranska). Hanke sai tukea Euroopan unionin Erasmus+ ohjelmasta. #circusincubator #erasmusplus

Lue lisää Circus Incubatorin sivuilta.