Sirkus Faktorissa Open Stage 16.12.

  • Sirkus Faktorin toimintaa Kuva: Iida-Liina Linnea
  • Kuva: Iida-Liina Linnea

Sirkus Faktorin syksy on vierähtänyt Tampereella avoimia sirkusvuoroja pyörittäessä ja tulevaisuuden suunnitelmia kirjoitellessa toimintasuunnitelman ja apurahahakemusten muotoon. Sirkus Faktorin ensimmäinen aikuisten sirkuskurssi on saatu päätökseen ja syksyn workshopitkin ovat näillä näkymin ohi. Jos haluat tulla pitämään työpajan, niin ota yhteyttä: ! Toimintamme on vapaaehtoista.

Syyskauden superupea, hieno ja mahtava Joulun Open Stage on tulossa 16.12.2017. Tule esiintymään!

Tapahtumapaikkana toimii Hiedanrannan Kulttuurikeskus Kuivaamo. Näyttämö sijoitetaan Kuivaamon ylätasanteelle, jossa on mahdollista tehdä mm. ilma-akrobatiaa. Kuusimetriä korkeassa tilassa on yhden pisteen kiinnityspaikkoja. Nuora on mahdollista rigata alatasanteelle, jossa myyjäiset ovat.

Tuliesitysten esiintymispaikka on ulkona. Tuliesitysten mahdollisen palotarkastajan maksun hoitaa Sirkus Faktori, mutta esiintyjän on tehtävä ilmoitus ajoissa paloviranomaisille.

Aika: 16.12.2017 (esitykset alkavat klo 18, ovet aukeavat klo 16, koska tilassa on myös myyjäiset) Paikka: Kuivaamo, Tampere

Esiintyjille korvataan kotimaan matkakulut ja tarjotaan ruokaa. Ennakkoilmoittautuminen on pakollinen, jotta osaamme varautua kuluihin ja tapahtuman kestoon. Ilmoittautumiset viimeistään 30.11.2017 mennessä:

Lue lisää Sirkus Faktorin Facebook-sivulta.

(Lähde: Sirkus Faktorin tiedote 3.11.2017)