Werkplaats Diepenheim – residenssi Hollannissa

  • Werkplaats Diepenheim. Kuva: Katerina Repponen
  • Werkplats Diepenheim Kuva: Katerina Repponen
  • Feestzaal of Herberg de Pol. Kuva Katerina Repponen.

Sirkustaiteilija Katerina Repponen: ”Olin syyskuussa 2017 residenssissä kolme vuotta toimineessa Werkplaats Diepenheimissä Hollannissa.

Werkplaats Diepenheimin kokonaispinta-ala on 850m2. Keskuksessa on monta studiota, jotka toimivat esittävien taiteiden residenssitilana. Harjoitustilan vieressä sijaitseva asuntola on täysin kalustettu. Asuntolaan on mahdollisuus majoittaa myös isompia ryhmiä. Vuodesta 2015 toiminut taitelijakeskus tekee yhteistyötä monien kulttuuriorganisaatioiden, kuten Kunsten op Straat katuteatterisäätiön, Diepenheimin taideseuran sekä Hof van Twenten säätiön kanssa.

Yhteistyötä tehdään myös Werkplaatsin vieressä olevan teatteri Herberg de Pol:n  kanssa. Se on hyvin varusteltu teatteri, jossa ryhmät voivat esittää valmiita esityksiä ja demoja. Teatterin edustalla on ulkoilmalava.

Werkplaatsin työskentelytilat ovat mainiot ja henkilökunta auttaa kaikessa tarvittavassa. Diepenheim on pieni ja ihastuttava kaupunki. Voin lämpimästi suositella residenssitilaa muille artisteille. Haku on jatkuva, joten kiinnostuneiden kannattaa ottaa yhteyttä suoraan Werksplaats Diepenheimiin.”

Tutustu residenssiin Werkplaats Diepenheimin sivuilla.

Terveisin,
Katerina Repponen
Kate&Pasi