Tiedotuskeskus matkaa PAMS-messuille Etelä-Koreaan

Sirkuksen tiedotuskeskus näkyy 14.–19. lokakuuta Performing Arts Market in Seoul – PAMS 2017 -messuilla, jossa se jakaa yhteisen messuosaston Tanssin Tiedotuskeskuksen kanssa. Messuosasto on myös messuille osallistuvien suomalaisten sirkusryhmien käytössä.

Lisäksi kansainvälisten asioiden päällikkö Lotta Nevalainen kertoo suomalaisen lapsille suunnattujen sirkus-, tanssi- ja teatterituotantojen viimeisimmistä ilmiöistä keskustelutilaisuudessa 18. lokakuuta. Nevalainen osallistuu myös Nordic PAMS Night -iltatilaisuuteen 18.10. sekä Speed Dating -verkostoitumistilaisuuteen 17.10. Nordic PAMS Night -tilaisuuden järjestävät Suomen Soulin suurlähetystö yhteistyössä muiden pohjoismaisten suurlähetystöjen ja pohjoismaisten yhteistyöorganisaatioiden kanssa.

Messuille matkaavat myös Olli Vuorinen ja tuottaja Sari Lakso Cie Nuuasta, tuottaja Niina Ilola Circo Aereosta ja  Race Horse Companyn Kalle Lehto sekä tuottaja Anna-Maria Rusi. Tiedotuskeskus tukee Cie Nuuan ja Circo Aereon edustajien osallistumista osana messuhankettaan.

>> Tapahtuman ohjelma