Sisuksella takanaan onnistunut kesäkiertue

  • Kuva: Edgar Larsen

Sisus vieraili toukokuusta syyskuun loppuun kestäneellä kiertueellaan monissa Euroopan maissa ja festivaaleilla. Esityksemme saama vastaanotto oli erittäin lämmin.

Toukokuisen residenssin jälkeen ’Mosh Split’ –teoksen kesän ensi-ilta nähtiin Kanneltalon ohjelmistossa Kannelmäen Sitra torilla Helsingissä. Sieltä matka jatkui Norjaan PIT-festivaaleille. Seuraavaksi Sisus rantautui Suomen Pusulaan Pusu-festivaaleille ja sieltä Tanskaan Passage-festivaaleille. Tanskasta suuntasimme Berliiniin sirkusfestivaaleille, sieltä Puolan läpi Liettuaan New Circus Weekend-festivaaleille ja siitä edelleen Riigaan, jossa esitys nähtiin ensi kertaa sisätiloissa ja kiertue päättyi sinne mistä alkoikin, kotiin Helsinkiin, tällä kertaa Messukeskukseen.

Suomen Saksan-instituutti teki Berliinin vierailustamme hienon artikkelin, jonka voit lukea täällä. Sisuksesta tehtiin Berliinissä myös TV-haastattelu, jonka näet täällä.

Nyt katse on suunnattuna kohti tulevaa. Pysy kuulolla ja seuraa meitä sosiaalisessa mediassa: FacebookInstagram! Sisuksesta lisää myös verkkosivuillamme.

(Lähde: Sisuksen tiedote 4.10.2017)