Työpaja pitsaus- ja messutyön osaamisesta 3.11.

Huom! Tilaisuutta ei järjestetä vähäisten ilmoittautumisten vuoksi.

Sirkuksen tiedotuskeskus järjestää 3.11. klo 10.30–12.30 toimistollaan työpajan sirkusammattilaisille, jotka haluavat kehittää osaamistaan esittävien taiteiden messuille ja pitsaustilaisuuksiin. Työpajassa harjoitellaan hissipuhetta (nopea esittely, kun kohtaat uuden ihmisen), pitsausta (teoksen tai projektin esittely yleisön edessä) ja kerrataan messutyön tärkeimmät niksit. Työpajan vetävät Lotta Vaulo ja Lotta Nevalainen. Viitekehyksenä käytetään Subcase-tapahtumaa, joka järjestetään Subtopiassa Tukholman lähistöllä 14.–17.11.2017.

Työpaja on tarkoitettu kaikille Subcase-tapahtumaan lähtijöille, Subcasesta kiinnostuneille sekä niille, jotka haluavat treenata oman työnsä esittelyä messuilla.

Ilmoittautumiset 23.10. mennessä Lotta Nevalaiselle:

Lisää tietoa Subcasen messuosastosta saa Subcasen sivuilta.