Subcasen ohjelmistossa runsaasti suomalaisia tekijöitä

Pohjoismaisen nykysirkuksen katselmus, Subcase järjestetään tällä kertaa 14.–17.11.2017 Subtopiassa Tukholman lähistöllä.  Subcase on nykysirkuksen showcase-tapahtuma ja tapaamispaikka pohjoismaisille taiteilijoille sekä kansainvälisten festivaalien ja esitystalojen edustajille. Tapahtuman ohjelmisto koostuu täyspitkistä esityksistä, work-in-progress -esityksistä, pitsaustilaisuuksista sekä seminaareista. Sirkusryhmillä ja -organisaatioilla on mahdollisuus esitellä toimintaansa messuosastolla.

Tänä vuonna ohjelmistossa nähdään pohjoismaisten tekijöiden lisäksi teoksia Iso-Britanniasta. Suomesta Subcasen ohjelmistossa esittäytyvät Kallo Collective, Mira Ravald & Luis Sartori do Vale, Maracat Caravan, Nuua, Zero Gravity Company,WHS/Salla Hakanpää ja Race Horse Company. Subcasen koko ohjelmiston näet täällä.

PS. Subcase kertoi Facebook-sivullaan 5.9.2017, että messuosastolle on vielä muutama paikka vapaana. Lisää tietoa messuosastosta täällä.