Some-työpaja sirkus- ja tanssialalle 13.10.2017

Haluatko saada enemmän irti sosiaalisesta mediasta työssäsi? Miten tavoitat yleisöjä somessa parhaiten?

Sirkuksen tiedotuskeskus ja Tanssin tiedokeskus järjestävät yhteisen, sirkus- ja tanssialalle suunnatun sosiaalisen median työpajan perjantaina 13.10.2017 klo 13.00–15.30 Sirkuksen tiedotuskeskuksen uusissa toimitiloissa Helsingin Kruununhaassa, osoitteessa Mariankatu 15 B 7.

Työpajan tarkoituksena on antaa sirkus- ja tanssialan toimijoille työvälineitä ja tietoa siitä, miten kertoa omasta toiminnasta ja miten markkinoida sosiaalisessa mediassa. Työpajan sisältö räätälöidään osallistujien toiveiden mukaan, joten on tärkeää, että vastaat linkin takaa löytyvän ilmoittautumislomakkeen kysymyksiin.

Asiantuntijana työpajassa on Someco Oy:n Senior Consultant ja Iso Mieli -kulttuuriblogin kirjoittaja Marko Suomi.

Työpajaan mahtuu 14 osallistujaa; puolet paikoista on varattu sirkustoimijoille ja puolet tanssitoimijoille. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. (Huom. sirkuspuolen paikat ovat täyttyneet 26.9. Varasijalle voi vielä ilmoittautua.). Viimeinen ilmoittautumispäivä on 8.10.2017. Työpaja on osallistujille ilmainen.

>> Ilmoittautumislomake

Lisätietoja tapahtumasta:

Kirsi Kähkönen
Tiedotusassistentti
Sirkuksen tiedotuskeskus

Sanna Kangasluoma
Viestintäpäällikkö
Tanssin tiedotuskeskus