Wusheng Companyn aamun treeni-tunnit ammattilaisille

Perinteistä kiinalaista näyttelijäntyön tekniikkaa teoksissaan paljon käyttävä Wusheng Company järjestää esittävien taiteiden ammattilaisille (teatteri, tanssi, sirkus ym.) keskiviikko-aamuisin treenitunteja.

Treenit pitävät sisällään alkuvenyttelyn, jalannostot/potkut, hyppyjä, erilaisia piruetteja sekä perusakrobatiaa. Näissä treeneissä tarkoitus ei ole opetella tyylille ominaisia yksityiskohtia, vaan treenata kunnolla ja kehittää esiintyjille tärkeitä ominaisuuksia kuten liikkuvuutta, tasapainoa, kimmoisuutta ja motoriikkaa. Haastetta varmasti riittää kaikille, eikä toisaalta kaikkia liikkeitä ole pakko tehdä. Kukin osallistuu omien lähtökohtiensa ja peruskuntonsa mukaisesti.

Treenit vetää Wusheng Companyn taiteellinen johtaja ja paljon Kiinassa treenannut Antti Silvennoinen. Lue Antti Silvennoisen haastattelu Tanssin talon sivuilla.

Joinakin keskiviikkoina suomalaisen näyttämötaistelun ykkösnimi Oula Kitti vetää näyttämötaistelun perustreeniä. Oula on työskennellyt paljon taistelukoreografina ja kouluttajana teattereissa ympäri Suomea ja kouluttanut ihmisiä mm. Nordic stage combat societyssä.

Kaikki treenit ovat osallistujille maksuttomia.

Paikka: tanssikoulu Footlight, Mannerheimintie 6 B, 4. krs. Sali 3.
Aika: 30.8- 25.10 (mahdollisesti myös myöhemmin) klo 9.30-11. Ovet aukeavat klo 9 ja sali on varattu meille 9.15- 11.15.

Lisää tietoa löytää facebook-ryhmästä ”Wusheng Companyn treeni-tunnit” tai .

Tervetuloa treenaamaan!

Alla vielä yksityiskohtaiset tiedot ajoista eli kuka vetää:

30.8 ANTTI
6.9 ANTTI
13.9 ANTTI
20.9 ANTTI
27.9 OULA
4.10 OULA
11.10 OULA
18.10 ANTTI
25.10 ANTTI

Wusheng Company