Vastaa kyselyyn taiteellisen työn kannustinloukuista

Hyvä taiteilija!

Onko toimeentulosi ollut uhattuna viime aikoina? Oletko joutunut sanomaan ei, kun sinulle on tarjottu töitä? Onko harjoittelusi katsottu työnteoksi vai onko sinun nähty toimivan jopa yrittäjänä?

Taiteen edistämiskeskus järjestää 14.11.2017 Jyväskylässä tilaisuuden, jossa pyritään ratkomaan taiteellisen työn kannustinloukkuja. Mukaan ratkontatyöhön on kutsuttu ministeriöstä, TE-toimistosta, Kelasta, ammattiliitosta, työttömyyskassasta ja osuuskunnasta. Tapahtuman tarkka aikataulu ja striimaus tarkentuvat myöhemmin.

Keräämme tilaisuuteen taustamateriaalia kyselyllä, joka löytyy osoitteesta:https://www.webropolsurveys.com/S/6E4B1EDFFD227153.par . Toivomme nyt, että kävisitte täyttämässä kyselyn, jotta saamme realistisia tapausesimerkkejä tapahtumaan. Vastaukset käsitellään anonyymisti, eikä tapahtumassa viitata suoraan henkilöön. Vastausaikaa on 15.9. saakka.

Lisätietoja kyselystä ja tapahtumasta antavat:

läänintaiteilijat

Vesa Plath

Hans-Peter Schütt

Pauliina Lapio