Sirkus Supiaisen syksyn toimintaa

  • Shade Flamewater Hehku-tulitaidefestivaalilla. Kuva: Rauli Katajavuori

FDC-festivaali järjestettiin 12. kerran 17.–20.8.2017 Eräjärvellä ja se oli aivan huikea taiteellinen menestys. FDC eli Finnish Diabolo Convention on festivaali jollaista ei missään muualla voi kokea. Ohjelmistossa tänä vuonna olivat mm. Jukka Nousiainen, The Everybody Knows, Second Hand Apes, Theo Scarito, Etienne Chauzy, Suomen vanhin Runosirkus, Juha Rautio, Rauli Katajavuori, Sirkusduo Nerg & Nivala…

FDC-festivaalin jälkeen 25.–26.8. Supiainen järjesti Joensuussa Hehku-tulitaidefestivaalin. Festivaalin näytöksissä Kiven Aika, Shade Flamewater ja Sirkusduo Nerg & Nivala saivat kaikki nauttia yli 600 katsojan yleisöistä.

Tätä kirjoittaessa on parhaillaan käynnissä Lennä, lennä -esityksen kiertue Pirkanmaan Piki-kirjastoissa 28.8.-1.9. Syyskuun alussa esityksemme ’Olipa kerran sirkus’ matkaa Venäjän kiertueelle Petroskoihin, Kontupohjaan, Chalnaan, Prääsään ja Sortavalaan 2.9.- 6.9. Suomen vanhin Runosirkus esiintyy Savonlinnan uudessa taidemuseossa 8.9. ja Kiven Aika -teos esitetään osana Lainsuojattomat-teatterifestivaalia Porissa 9.9.

Eikä tässä vielä kaikki, mutta kerromme lisää tulevasta myöhemmin…

supiainen.com

Seuraa Sirkus Supiaista Facebookissa!

(Lähde: Sirkus Supiaisen tiedote 30.8.2017)