Sirkuksen tiedotuskeskus muuttaa syyskuussa

Sirkuksen tiedotuskeskuksen uudet toimitilat sijaitsevat Helsingissä Kruununhaassa osoitteessa Mariankatu 15 b. Pääsemme muuttamaan toimistomme ja kirjastomme uusiin tiloihin syyskuun loppuun mennessä. Kerromme uusista tiloista lisää, kun muuttopäivä lähestyy ja kutsumme pian kaikki vierailulle!

Olemme jo pidempään etsineet toimitiloja, jotka palvelevat nopeasti kasvanutta toimintaamme ja antavat monipuolisia mahdollisuuksia. Suvilahden alueella ei valitettavasti ollut näköpiirissä meille toimivia tilavaihtoehtoja. Ennen Suvilahteen muuttoa Sirkuksen tiedotuskeskuksen toimisto sijaitsi Teatterikulmassa Meritullinkadulla vuosina 2006–11, joten toimistomme siirtyminen Kruununhakaan tuntuu luontevalta.

Jos haluat kuulla asiasta lisää, tule mukaan tuottajakahveille 29.8. klo 10.30–12. Samalla saat ennakkotietoa syyskauden hankkeista ja pääset vaihtamaan kuulumisia muiden sirkusalan toimijoiden kesken. Lue lisää tuottajakahveista ja muista ilmoittaa tulostasi.