Residenssit: Hae Akiyoshidai International Art Villagen residenssiin Japanissa 21.8. mennessä

Akiyoshidai International Art Village (AIAV) ja Suomen Japanin Instituutti (SJI) julistavat haettavaksi suomalaiselle visuaalisten ja esittävien alojen taiteilijalle tarkoitetun residenssijakson ajalle 14. tammikuuta – 9. maaliskuuta 2018. Residenssijakso on osa AIAV:n ja SJI:n kahdenvälistä residenssisopimusta.

Akiyoshidai International Art Villagen residenssi tarjoaa työskentelytiloja visuaalisten ja esittävien alojen taiteilijoille. Kyseinen residenssijakso koskee yhtä taiteilijaa tai yhtä maksimissaan kahden hengen ryhmää.

Residenssi sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Honsun saaren eteläosassa, noin 50 kilometrin päässä Yamaguchin kaupungista. Alue on tunnettu karskimaamuodostelmista ja Akiyoshidain luolasta. Lähimmät palvelut ovat noin viiden kilometrin etäisyydellä residenssistä.

Residenssijakson teemana on The Future of this Land. Residenssijaksoon kuuluu työpajoja, luentoja ja/tai yhteisprojekteja lähialueen asukkaiden kanssa. Katso tarkemmat ehdot residenssiorganisaation omilta sivuilta. Residenssi on tarkoitettu alle 40-vuotiaille taiteilijoille. Lue lisää residenssihausta Suomen Japanin Instituutin sivuilta.

Tarkempaa tietoa residenssistä löytyy osoitteista Akiyoshidai International Art Village ja AIAV Residence Program trans_2016-2017 Open Call.