Kurssit: Antti Silvennoisen Miimi kiinalaisessa teatterissa-työpaja Helsingissä 2.–3.12.

MetaWORKSHOP:
MIIMI KIINALAISESSA TEATTERISSA
2.–3.12.2017

KURSSIKUVAUS
Kurssilla tutustutaan miimin käyttöön perinteisessä kiinalaisessa teatterissa, peking oopperassa. Tyylissä ei keskitytä niinkään realistisen illuusion luomiseen vaan luodaan miimikohtauksesta eräänlainen tanssillinen numero, joka sisältää taitoa vaativia virtuoosisia elementtejä. Estetiikka on saanut paljon vaikutteita kiinalaisista kamppailulajeista. Kahden päivän aikana harjoitellaan perusliikkumista, taito-osioita, rytmin rakenteita sekä tilan käyttöä koreografisesta näkökulmasta.

OPETTAJA
Antti Silvennoinen on valmistunut 2007 Vaasan fyysisen teatterin koulusta. Lisäksi opintoja 2005 lähtien Kiinan kansallisessta teatteri-akatemiassa. Johtaa omaa fyysiseen teatteriin ja erityisesti kiinalaiseen teatteriin erikoistunutta Wusheng Company- ryhmää. Opettanut mm. akrobatiaa, näyttämötaistelua sekä kiinalaista teatteria Vaasan fyysisen teatterin koulussa ja Teatterikorkeakoulussa (2012 lähtien)

KOHDERYHMÄ
Esittävän taiteen* ammattilaiset, ammattiin opiskelijat tai jo pitkään harrastaneet.

PAIKKA
Teatteri Metamorfoosi / Point Fixe
Suvilahdenkatu 10 a 4.krs
00500 Helsinki

KURSSIN HINTA
120€
(Sisältää 12h opetusta)

OSALLISTUJAMÄÄRÄ
Min 8
Max 12

ILMOITTAUTUMISET JA LISÄTIEDOT
http://www.metamorfoosi.com/koulutus/metaworkshops-tulevat-ja-menneet/#token-242852