JOKERI POKERI BOX! 40-v juhlakiertue

Lasten ja aikuisten legendaarinen kestosuosikki ja Pikku Kakkosesta tuttu maailmanmestari-taikuri Simo Aalto aloittaa tänä syksynä koko ensi vuoden kestävän 40-v. taiteilijajuhlakiertueen yhdessä avustaja-vaimonsa Kirstin kanssa. Mukana hauskanpidossa ovat myös Simon ja Kirstin ihanat eläinystävät.

Uudessa koko perheen taikashowssa nähdään mestaritaikurin osaamisen koko kirjo: vaativista sorminäppäryystempuista aina hämmästyttäviin illuusioihin saakka.  Mukana on myös hulvatonta vatsastapuhumista, imitaatiota ja aina yhtä ällistyttävää ajatusten lukua Simon tapaan. Ja tietysti lapset saavat auttaa taikuria kiperissä tilanteissa!

– Taikuus kuuluu kaikille. Siksi JuhlaShown nimeksi on annettu ”Vain Lapsille. Ja Aikuisille”, kertoo Simo ja jatkaa:
– Pitkän urani aikana on jo yksi sukupolvi, ysärilapset, kasvanut aikuisiksi ja he tulevat nyt omien lastensa kanssa katsomaan lapsuutensa idolia, siksi haluan tarjota iloa ja ihmetystä kaikenikäisille. Esityksessä mieli virkistyy ja arjen pyöritys unohtuu hetkeksi. Sanalla sanoen luvassa on laadukasta estradiviihdettä!

Simon mukaansa tempaava esiintyminen ja ilmiömäinen kyky ottaa yleisönsä takaavat, että taikapillerin vaikutus säilyy pitkään! Simo tunnetaan suosittuna lasten Jokeri Pokeri Box -taikurina, jonka taikamaailmaan ovat tutustuneet eri-ikäiset suomalaiset 1980-luvulta lähtien niin televisiossa kuin lavallakin. Simo on pysynyt ruutukasvona koko 40-vuotisen uransa ajan. Parhaillaan Simon uusia Jokeri Pokeri Box -ohjelmia nähdään perjantaiaamuisin Pikku Kakkosessa sekä YLE Areenassa. Syyskuussa kuvataan uutta materiaalia Pikku Kakkoseen.

Simo on luonut myös kansainvälisesti merkittävän uran close up -taikuudellaan. Simo on saavuttanut kolme MM-mitalia, minkä ansiosta häntä voidaan kutsua Suomen ja Pohjoismaiden menestyneimmäksi taikuriksi. Simo keikkailee ja luennoi uusista ideoistaan taikurikongresseissa eri puolilla maailmaa.

www.taikurisimoaalto.com

(Lähde: Taikuri Simo Aallon tiedote 24.8.2017)