Cirkon syksy starttaa Taiteiden yössä

  • Blind Gut Company: Machine. Kuva: Jouni Ihalainen.
  • Heijastimet: Valomatka. Kuva: Ainu Palmu.

Virtual Circus Taiteiden yössä 24.8. esittelee nykysirkuksen uusia ulottuvuuksia!

Virtual Circus on osa Suvilahden omaa Planet Suvilahti – Linnunrata 2017 -tapahtumaa Taiteiden yönä 24.8.2017. Virtual Circuksessa, joka tapahtuu Cirkossa klo 18-22, pääset tutustumaan Cirko-festivaalilla nähdyn Blind Gut Companyn upean Machine-teoksen noin 10 minuuttia kestävään virtuaalitodellisuuden ”elokuvaan”. Samassa tilassa nähdään myös Maracat Caravanin virtuaalinen näyttely Circus in Person. Tilaisuuteen on vapaa pääsy!

Virtual Circus Facebookissa| Lisätietoa VR Cinemasta: http://vrcinema.fi/fi/kokemus/

Cirkon kausiohjelman aloittaa Heijastimet-työryhmän teos Valomatka!

Syyskuussa Cirkon kausiohjelman aloittaa lapsille suunnattu, nykysirkusta ja varjoteatteria yhdistävä VALOMATKA. VALOMATKA paljastaa valon ja varjon salaisuudet tavalla, jota ei ennen ole nähty. Teoksen esiintyjälle Salla Hakanpäälle VALOMATKA on ensimmäinen lapsiyleisölle suunnattu teos. Esityksen konsepti ja kuva-animaatiot ovat valosuunnittelija Ainu Palmun käsialaa. Esitykset Cirkossa ovat 16.–17.9. Liput Tickemaster.fi

Lisää tietoa: www.cirko.fi | f/cirkokeskusInstagram @cirkohelsinki