Osallistujat Berliinin verkostoitumismatkalle 30.8–1.9.2017 on valittu

  • Berlin Circus Festival

Sirkuksen tiedotuskeskus järjestää sirkusryhmien tuotannosta ja kansainvälisestä toiminnasta vastaaville henkilöille tarkoitetun verkostoitumismatkan Berliiniin. Tempelhofin kentällä kolmatta kertaa järjestettävän Berlin Circus Festivalin tämän vuoden teemamaa on Suomi. Verkostoitumismatkan ohjelmaan kuuluu muun festivaaliohjelman lisäksi tapaamisia esittävien taiteiden organisaatioiden ja näyttämöiden kanssa Berliinissä sekä tutustuminen Suomen Saksan-instituuttiin.

Matkan osallistujat valittiin avoimen haun kautta. Tavoitteena on tukea tuottajien ja taiteilijoiden kansainvälistymistä, vahvistaa heidän ammattitaitoaan ja tarjota heille mahdollisuuksia verkostoitumiseen alan ammattilaisten kanssa ja saksalaiseen sirkuskenttään tutustumiseen.

Vahvojen hakemuksien pohjalta nostimme osallistujamäärän kolmesta viiteen ja myönsimme matkatukea seuraaville: Kaito Takayama, Susanna Liinamaa, Sasu Peistola, Maria Peltola ja Sari Lakso. Sirkuksen tiedotuskeskus tukee osallistujien lentolippu- ja majoituskuluja ja tarjoaa esitysliput festivaalille.

Tiedustelut: Lotta Nevalainen, kansainvälisten asioiden päällikkö,