Kurssit: Kinesteetikot ry:n intensiivikursseja

Kinesteetikot ry panostaa monipuoliseen fyysiseen esiintyjyyteen

Kinesteetikot ry käynnistää elokuussa 2017 koulutustoiminnan fyysisestä ilmaisusta kiinnostuneille esittävien taiteiden ammattilaisille ja ammattiin tähtääville opiskelijoille. Koulutustoiminnan tavoitteena on vahvistaa fyysistä taiteilijaa monipuoliseen, aistikkaaseen, nautinnolliseen, virtuoottiseen ja läsnäolevaan esiintyjyyteen.

Koulutustoiminta perustuu kaksi kertaa vuodessa järjestettäviin kansainvälisten mestariohjaajien vetämiin tiiviskursseihin. Aiheina mm. KIERTEIDEN VOIMA, ENERGIAN KIERRÄTYS, VOIMA JA VASTAVOIMA sekä KEHON SISÄINEN MIELIKUVITUS. Jokaista tiiviskurssia seuraa kahdeksana sunnuntaina järjestettävä lisätreeni, jossa kurssien teemoja syvennetään kursseilla opittujen harjoitteiden ja osallistujien omien sovellusideoiden kautta. Viikoittainen pitkäjänteinen ja tinkimätön yhteinen fyysinen harjoittelu mahdollistaa opittujen tietojen ja taitojen syvällisen sisäistämisen.

Kinesteetikot ry:n jäsenet saavat mestarikurssin alennettuun hintaan sekä pääsevät osallistumaan ilman lisäkorvausta viikoittaiseen lisätreeniin.

Ensimmäisen intensiivikurssi järjestetään 1.-3.9.2017 Helsingissä. Kurssin aikana tutkimme kierteiden voimaa englantilaisen taistelulajiasiantuntijan Robert Poytonin johdolla. Tammikuussa 2018 syvennymme energian kierrätykseen chi kung ja tai chi mestariohjaajan Tew Bunnagin kanssa.

Kinesteetikot ry on vuonna 2015 Johanna Nuutisen ja Jarkko Lehmuksen perustama yhdistys. Sen tarkoituksena on edistää kehollista tietoisuutta yhteiskunnassa, tukea esittävien taiteiden kehitystä, lisätä eri taidealojen yhteistyötä sekä kehittää taiteen ja tieteen välistä dialogia.

Liity jäseneksi tai ilmoittaudu kurssille: https://holvi.com/shop/KINESTEETIKOT/

Ota rohkeasti yhteyttä. Tarjoamme mielellämme lisätietoa: 

www.kinesteetikot.fi

https://www.facebook.com/kinesteetikot.ry/