Kuopion Taidetorilla myös sirkusesityksiä 29.6.–2.7.

  • Race Horse Company: YmpäriÄmpäri Kuvaaja: Eero Alava
  • VIRE.Kuvassa Ville Aalto ja Maiju Saarimaa Kuva: Iida-Liina Linnea
  • Zero Gravity Company: Kesäsirkus.
  • Sirkus Supiainen: Olipa kerran sirkus.

Taidetori uudistui – tarjolla 10 sirkusesitystä, 15 tiiviskurssia, kesäkeittiö & KPO Breaks!

8. Taidetori ma 26.6.- su 2.7. klo 10-18 tarjoaa sirkusesityksiä, työpajoja ja kesätorin lapsille ja koko perheelle. Festivaali järjestetään uudella alueella Puistokoululla ja Kulttuuriareena 44ssa Kuopion keskustassa. (Kauppakatu 44, Kuopio)

Taidetorin kolme ensimmäistä päivää 26.–28.6. sisältävät tiiviskursseja tanssin, musiikin, teatterin ja sirkuksen harrastajille ja aloittelijoille. Opettajat ovat festivaalin esiintyjiä, mikä syventää kurssikokemusta. Tiiviskurssien jälkeen alkaa varsinainen festivaali 29.6.–2.7. esityksineen, työpajoineen ja myyntipisteineen.

Koko perheelle suunnatulla Taidetorilla nähdään 10 sirkusesitystä. To 29.6. klo 12 argentiinalainen tolppa-akrobaattiduo manoAmano ja to 29.6. klo 18 sekä pe 30.6. klo 12 Ympäri Ämpäri, huikean menestystarinan luonut helsinkiläinen sirkusryhmä Race Horse Company. Ohjelmassa myös kiertävät ryhmät  Zero Gravity Company ja  Sirkus Supiainen, nykysirkusteos VIRE, Duo Lehtinen sekä tietenkin Kuopion Sirkuksen Lasten oma kesäsirkus.

Osana Taidetoria järjestetään lauantaina 1.7. klo 13.00 alkaen Kulttuuriareena 44:ssa legendaarinen KPO Breaks -tapahtuma. Lisäksi nukketeatteri Satuaarre esiintyy kivenheiton päässä kotinäyttämöllään Torikatu 28:ssa.  Taidetorialueelle on vapaa pääsy.

Päiväkohtainen ohjelma lipputietoineen Taidetorin sivustolla.

www.taidetori.com | www.facebook.com/taidetori

Tapahtumaa tuottavat Anya Pron lisäksi Urban Moves, Kulttuuriareena 44 ja Kuopion Sirkus.