Hiljaisuus-festivaalilla ohjelmistolisäyksiä 

Hiljaisuus-festivaali tarjoaa 7.-10.6.2017 Kaukosen kylässä ja Kittilässä monipuolisen ja monitaiteisen kattauksen konsertteja, esityksiä, näyttelyitä ja muuta ohjelmaa. Festivaaliohjelmisto on täydentynyt entisestään!

Lauantai-iltana 10.6.2017 klo 20 juuri ennen festivaalin päätösklubia Kaukosen työväentalon valtaa neljä komiikan ammattilaista. Komiikan sävyt on neljän esiintyjän toteuttama kokonaisuus, joka esittelee komiikan monia puolia. Thom Monckton, Hanna Terävä, Aatu Raitala ja Joni Koivuniemi ovat maailman lavoilta ja Helsingin stand up-klubeilta löydettyjä naurun parissa työskenteleviä taiteilijoita. Illan kuluessa tutuksi tulevat komiikan eri lajit ja naurun monet sävyt. Fyysisen teatterin, klovnerian ja stand up-komiikan keinoin tartutaan vakaviin aiheisiin ja haastetaan ajattelemaan. Komiikka voi olla paitsi kepeää myös koskettavaa ja ajatuksia herättävää. Esiintyjät: Thom Monckton (fyysinen teatteri), Hanna Terävä (klovneria), Aatu Raitala ja Joni Koivuniemi (stand up-komiikka)

Lisäksi uutta ohjelmistossa: perinteiset Ojanperän iltamat, näyttelyitä, kirjallisuutta, työpajoja, festivaaliklubeja ja vaikka mitä!

Katso täydentynyt ohjelmisto verkkosivuiltamme www.hiljaisuusfestivaali.fi

Hiljaisuus-festivaalille matkaaville hyviä vinkkejä löytyy Facebook-sivultamme!

Lue lisää Hiljaisuus-festivaalista.

(Lähde: Hiljaisuus-festivaalin tiedote 1.6.2017)