SirkusUnionilla toukokuussa uusi klubi-ilta ja kaksi vierailevaa teosta

  • Monitaideyhdistys Piste/ Mika Formunen: Itsestään huolehtiva mies. Kuva: Ninni Korkalo
  • Sirkus Supiainen: Runosirkus. Kuva: Markus Nivala/ Rauli Katajavuori.
  • SirkusUnioni: Lumikuningatar.

SirkusUnionin kolmas Backstage Club järjestetään 6.5.2017. Tällä kertaa klubi tarjoilee muun muassa huippuluokan diabolo-temppuja, vauhdikasta Wushua, kansainvälisesti tunnustettua mentalismia, taitavaa käsilläseisontaa, päällä tasapainoilua trapetsilla ja paljon muuta. Illan isäntänä toimii Tuomas Vuorinen. Ohjelmistossa nähdään mm. Johan Juslin (Diabolo-jongleeraus), Pete Poskiparta (mentalismi), Jukka Grönfors (käsilläseisonta), Duo Saras (pariakrobatia), Teemu Riihelä (Washington-trapetsi), Heikki & Ronda (musiikki ja jongleeraus), Jaakko Hutchings (Wushu), Ilkka Virkkunen (Ilma-akrobatia).

Toukokuussa Sirkus Unionissa nähdään myös Monitaideyhdistys Pisteen ja Sirkus Supiaisen teoksia. Mika Formusen tuore sooloteos Itsestään Huolehtiva Mies vierailee Sirkus Unionin päälavalla 12.–13.5.2017. ”Hän selviytyy, hän pystyy, hän osaa. Hän on Itsestään huolehtiva mies. Ja nyt hän on Turussa!” Katso lisää Facebook-tapahtumasta.

Sirkus Supiaisen Runosirkus saapuu Sirkus Unioniin 20.–21.5.2017. Juha Raution, Miika Nuutisen ja Rauli Katajavuoren folkhenkinen Runosirkus yhdistää lavarunouden, jongleerauksen ja singersongwriter-materiaalin hämmentävällä tavalla. Runosirkus vapauttaa määritelmien vankilasta. ”Näinä aikoina viihde on vaikea laji!” Katso lisää Facebook-tapahtumasta.

Myös SirkusUnionin oma tuotanto Lumikuningatar on nähtävissä vielä toukokuussa useaan otteeseen Turun Seikkailupuiston teatteri Timantissa. H.C. Andersenin klassikkosatuun pohjautuvassa teoksessa yhdistyvät sirkus, nukketeatteri ja elävä musiikki.

Lisätietoa esitysajoita ja lipuista löytyy SirkusUnionin Esityskalenterista.

SirkusUnioni on tuottanut vuodesta 2009 alkaen sirkusesityksiä ja sirkuskoulutoimintaa sekä kehittänyt sosiaalisen sirkuksen toimintaa Turussa ja Varsinais-Suomessa. SirkusUnioni on suurin ammattivetoinen sirkustoimija ja sirkusammattilaisten työllistäjä Turun alueella. Vuoden vaihteessa SirkusUnioni avasi oman opetus-, esitys- ja harjoitustilansa Turussa osoitteessa Lonttistentie 12. Tilassa järjestetään esityksiä, tapahtumia, sirkusopetusta sekä työpajoja. Tilaa vuokrataan myös residenssitoimintaan, ja klubi-iltoja järjestetään säännöllisesti.

(Lähde: SirkusUnionin tiedote 28.4.2017)