Sirkusinfon Sirkka-klinikka Voltti/Nurtsi-festivaalilla 9.6.

Sirkuksen tiedotuskeskuksen sivustolla oleva Sirkka-tietokanta palvelee myös nuorisosirkuksia. Kaikki nuorisosirkusten opetustehtävissä toimivat voivat luoda oman profiilinsa tietokantaan. Tällöin tietokanta auttaa löytämään eri lajien opettajia mm. sijaisten etsinnässä.

Sirkuksen tiedotuskeskus pitää Sirkka-klinikkaa Suomen Nuorisosirkusliiton Voltti/Nurtsi –tapahtumassa Lappeenrannan kaupunginteatterissa perjantaina 9.6.2017. Tiedottaja Johanna Mäkelä neuvoo oman profiilin teossa ja jakaa tietoa tapahtumaan osallistuville sirkusopettajille. Johannan löydät teatterin aulasta klo 9.30–18 bongaamalla Sirkuksen tiedotuskeskuksen julisteen.

Sirkka-tietokannassa jo olevia opettajaprofiileja pääset katsomaan täällä. Valitse haussa ruutu sirkusopettaja.
Nurtsi/Voltti –tapahtumasta löytyy tietoa SNSL:n sivuilta.