Lähetä Sirkus Magenta vierailulle Jordaniaan

  • Zaatarin pakolaisleirin sirkuskoulun tyttöjen ryhmän ohjaajia elokuussa 2016. Kuva: Silja Kyytinen

Sirkus Magenta suunnittelee tukivierailua Zaatarin pakolaisleirin sirkuskouluun ja hakee matkaan tukea joukkorahoituskampanjalla. Sirkus Magenta perusti sirkuskoulun Zaatarin pakolaisleirille Jordaniaan vuonna 2013 yhteistyössä Kirkon Ulkomaanavun kanssa. Nyt sirkuksessa treenaa liki 200 tyttöä ja poikaa viisi kertaa viikossa. Kuperkeikasta liikkeelle lähteneet harrastajat tekevät huikeita temppuja ja ilahduttavat muita lapsia ja nuoria esiintymällä viikoittain.

Sirkuskoulussa ohjaavat Magentan kouluttamat syyrialaisnuoret, jotka tarvitsevat ammattitaitonsa kehittämiseksi säännöllistä jatkokoulutusta. Magenta pyrkii vierailemaan leirillä vuosittain tukemassa heitä sirkusteknisesti ja pedagogisesti. Elokuussa matkaan lähtee neljä Magentan ohjaajaa, kaksi miestä ja kaksi naista, jotka ovat Zaatarissa yhteensä kolme viikkoa.

Vierailua voi tukea 18.6.2017 asti täällä: www.mesenaatti.me/sirkusmagenta. Vastikkeina on huikeita elämyksiä kaveriporukan sirkustreeneistä ja kaveriporukan työpajoista työhyvinvointiohjelmaan. Auttaa voi myös jakamalla kampanjasivua ja kertomalla siitä muillekin. Seuraa kampanjakuulumisia Facebookissa.

(Lähde: Sirkus Magentan tiedote 30.5.2017)