Hae verkostoitumismatkalle Berliiniin 30.8.–1.9.2017

Sirkuksen tiedotuskeskus järjestää sirkuskentän taiteilijoille ja tuottajille suunnatun kolmipäiväisen verkostoitumismatkan Berlin Circus Festivalille 30.8–1.9.2017. Verkostoitumismatkalle valitaan 3 osallistujaa hakemusten perusteella.

Tempelhofin kentällä kolmatta kertaa järjestettävän Berlin Circus Festivalin tämän vuoden teemamaa on Suomi ja festivaalin ohjelmistossa nähdään kolme suomalaista esitystä. Verkostoitumismatkan ohjelmaan kuuluu muun festivaaliohjelman lisäksi:

  • tapaamisia esittävien taiteiden organisaatioiden ja näyttämöiden kanssa
  • tutustuminen Suomen Saksan-instituuttiin

Ohjelma tarkentuu lähempänä matkaa.

Matkan osallistujia vaaditaan laatimaan yhteinen blogiteksti matkan annista valokuvien kera mahdollisimman nopeasti matkan päättymisen jälkeen. Blogiteksti julkaistaan tiedotuskeskuksen verkkosivuilla ja kuvamateriaalia tullaan käyttämään tiedotuskeskuksen viestinnässä mm. sosiaalisen median kanavissa.

Matka- ja majoitustuki osallistujille:

Sirkuksen tiedotuskeskus tukee lentolippu- ja majoituskuluja max. 250 euroa per henkilö sekä tarjoaa Berlin Circus Festivalin esitysliput. Osallistujien itse maksettavia kuluja ovat tuen ylittävien matka- ja majoituskulujen lisäksi ruokailut, julkinen liikenne sekä lentokenttäkuljetukset ja muut mahdolliset kulut, kuten esim. esitysliput festivaalin ulkopuolella.

Kuinka hakea mukaan?

Ilmoita kiinnostuksestasi ja liitä mukaan vapaamuotoinen matka- ja omarahoitussuunnitelma, jossa kerrot, miksi haluat osallistua verkostoitumismatkalle.  

Lähetä suunnitelmasi sähköpostilla viimeistään pe 9.6.2016 mennessä kansainvälisten asioiden päällikkö Lotta Nevalaiselle, .

Lisätietoja Berlin Circus Festivalista osoitteesta: www.berlin-circus-festival.de

Tiedustelut: , p. 050-303 8339