Apurahat: Pohjoismaisen kulttuuripisteen VOLT

Kulttuuri- ja kieliohjelma lapsille ja nuorille.

Hankkeen toteutuksessa on oltava mukana vähintään kolme Pohjoismaata. Hankemaita voivat toisin sanoen olla Ahvenanmaa, Färsaaret, Grönlanti, Islanti, Norja, Ruotsi, Suomi ja Tanska.

Tukea voi hakea hankkeisiin, jotka on suunnattu lapsille ja enintään 25-vuotiaille nuorille ja joissa painotetaan lasten ja nuorten omaa luovaa tekemistä ja osallisuutta kulttuuriin ja taiteeseen.

Tukea voi hakea hankkeisiin, jotka edistävät lasten ja nuorten kiinnostusta muissa Pohjoismaissa ja muilla pohjoisilla alueilla puhuttuja kieliä ja niiden kulttuuria kohtaan sekä lisäävät alueiden kielten ja kulttuurin ymmärrystä.

Tukea voi hakea hankkeisiin, jotka heijastavat kokonaisuudessaan yhteiskunnan monimuotoisuutta sukupuolen, sukupuoli-identiteetin ja -ilmaisun sekä kulttuuritaustan ja etnisen taustan ja toimintakyvyn suhteen.

Tukea myönnetään kaikille taiteellisesti suuntautuneille kulttuurin osa-alueille, kuten elokuville, kirjallisuudelle, näyttämötaiteelle, kuvataiteelle ja kulttuuriperinnölle, jos kaikki muut arviointiperusteet täyttyvät.

Hakuaika 04.05.2017 – 08.06.2017.

Lue lisää apurahasta ja täytä hakemus Pohjoismaisen kulttuuripisteen sivuilla.