Apurahat: Asia-Europe Foundationin Mobility First! -liikkuvuusohjelma

Taiteilijat ja kulttuurialan ammattilaiset voivat hakea tukea Euroopasta Aasiaan tai vastavuoroisesti Aasiasta Eurooppaan suuntautuviin vierailuihin Asia-Europe Foundationin (ASEF) uudesta Mobility First! -liikkuvuusohjelmasta. Tukea voi hakea muun muassa esitys- ja residenssivierailuihin, erilaisiin tutustumiskäynteihin, hanke- ja verkostotapaamisiin yms. Tukea voidaan myöntää sekä yksittäisille taiteilijoille että taide- ja kulttuuriorganisaatioille.

Tukea on haettava viimeistään 10 viikkoa ennen suunnitellun matkan/tapahtuman alkamista. Jatkuva haku on vuonna 2017 auki 15. syyskuuta saakka.

—-

An open call is launched for the ASEF Cultural Mobility Initiative. Titled Mobility First!, this new scheme aims to increase people-to-people encounters among cultural professionals in Asia and Europe through travel support, with a particular focus on balanced cultural exchanges among the 51 ASEM countries. The call is open to artists, cultural professionals and arts organisations from all ASEM countries.

Selection criteria include support to new and under-represented ASEM countries as well as the relevance of arts events to be attended. All details are available on ASEF’s website at http://www.asef.org/index.php/projects/themes/culture/4176-mobility-first