YHTEISET TAVOITTEET 2.0 – Esittävä taide ja tulevaisuus

Yhteiset tavoitteet -työryhmä järjestää yhteistyössä Sirkuksen tiedotuskeskuksen ja Teatterikeskuksen kanssa keskustelutilaisuuden esittävän näyttämötaiteen kentän yhteisistä taidepoliittisista tavoitteista ja tulevaisuuden toimintakentän ja sen rahoituksen visiosta.

Esittelemme yhteisiä tavoitteita pohtineen työryhmän luonnoksen visiosta vuodelle 2040. Visio toimii pohjana yhteisten tavoitteiden asettamiselle pitkällä aikajänteellä.

Keskustelutilaisuus on avoin kaikille teatterin, tanssin, sirkuksen, esitys- ja performanssitaiteen, nukketeatterin ja soveltavan esittävän taiteen toimijoille.

Tule mukaan vaikuttamaan omaan tulevaisuuteesi! Millainen sinä sen haluat olevan?

Keskustelutilaisuus järjestetään maanantaina 8.5.2017 klo 10–15
Paikka: Päivälehden museo (Ludviginkatu 2–4, Helsinki)

OHJELMA

klo 10.00 Tilaisuuden avaus
Maaria Kuukorento

klo 10.15 Vision esittely
Maaria Kuukorento

klo 10.45 Tulevaisuuden taide opiskelijoiden näkökulmista

Klo 10.55 Taiteilijapuheenvuorot uusista näkökulmista ja keskustelu
David Kozma, Kaari Martin, Kalle Nio, Valto Kuuluvainen (etänä)

Klo 12.40 Paussi

Klo 13.40 Ryhmätyöskentely: Miten visiota pitäisi muuttaa tai täydentää? Löytyykö vaihtoehtoinen visio?

Klo 14.45 Yhteenveto

Tilaisuuden moderoi Lotta Vaulo.

Kahvitarjoilun takia pyydämme ilmoittautumista tilaisuuteen torstaihin 4.5. mennessä osoitteeseen . Tapahtuma on ilmainen kaikille osallistujille.

Tervetuloa mukaan!

Yhteiset tavoitteet –työryhmän jäsenet: Eero Enqvist, Hanna Ryti, Jenni Juvonen, Kaari Martin, Elli Isokoski,  Marita Barber, Mervi Leivo, Riku Lievonen, Salla Hakanpää, Tomi Purovaara, Annamari Karjalainen, Anna Veijalainen, Metsälintu Pahkinen, Maaria Kuukorento ja Lotta Vaulo.

Yhteiset tavoitteet -työryhmä on kokoontunut esittävien taiteiden paremman yhteisen edunvalvonnan parissa vaihtelevalla kokoonpanolla nyt noin puolentoista vuoden ajan. Lisätietoa työryhmästä saat Teatterikeskuksen toiminnanjohtaja Maaria Kuukorennolta ().