Hae mukaan Oulu Dance Hack 17-tapahtumaan 23.–25.8.2017

TaikaBox ry järjestää kolmipäiväisen tapahtuman 23.-25.8.2017 Oulun ammattikorkeakoulussa (Kotkantie 1, 90250 Oulu). Tapahtuma tuo yhteen kansainvälisiä taiteilijoita, koulutuksen ammattilaisia ja teknologiayrityksiä tutkimaan tanssin ja teknologian integroimista. Tapahtuman tavoitteena on tutustuttaa taiteilijat interaktiivisen uuden teknologian käyttöön luovana työkaluna ja edesauttaa osallistujien ammatillista kehitystä. Tapahtuma on ilmainen.

TaikaBox järjestää tapahtuman yhteistyössä EduLab Oulun, OAMK:in tanssilinjan, BusinessOulun ja JoJon – Oulun Tanssin keskuksen kanssa sekä Isadoran, Delicoden ja Probot Oy:n sponsoroimana.

Hakeaksesi mukaan tapahtumaan lähetä ansioluettelosi sekä lyhyt vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot miksi haluat osallistua tapahtumaan. Hakemukset tulee lähettää sähköpostitse osoitteeseen:  viimeistään 31.5.2017 mennessä. Lisätietoa tapahtumasta löytyy: http://taikabox.com/fi/hack-2/ sekä videokooste viime vuoden tapahtumasta: https://youtu.be/rVF0629IQ8U