Zero Gravity Companyn IIRIS valtaa näyttämön

  • IIRIS-teosksen harjoitusjakso Cirkör LABissa. Kuva: Sara Nurminen
  • IIRIS-TEOSKSEN HARJOITUSJAKSO CIRKÖR LABISSA. KUVA: SARA NURMINEN
  • IIRIS-TEOSKSEN HARJOITUSJAKSO CIRKÖR LABISSA. KUVA: SARA NURMINEN

IIRIS on nykysirkusteos, jossa näyttämölle nousee 17 sirkustaiteilijaa. He katsovat ja ovat näkemättä, ripustautuvat toisiinsa ja kavahtavat kosketusta. He kulkevat kaktusmaassa, ovat matkalla kuolemaan. He kaipaavat elämättömään elämään ja etsivät pakoreittiä väistämättömän edessä. Katsoen katoavia tähdenlentoja, he toivovat pelastusta, joka on heidän edessään.

IIRIS on improvisatorinen sirkusteos, jollaista ei ole vielä koskaan nähty. Valmis teos on aina ennen esitystä epävalmis, aina ainutkertainen ja kertaluontoisesti valmis esityksen loputtua.

IIRIS –teosta harjoitellaan parhaillaan Cirko – Uuden sirkuksen keskuksessa. Teoksesta esitetään Cirkolla 20-minuuttinen demo 6.4.2017 klo15.00.

Demon lisäksi työryhmä kutsuu kiinnostuneet avoimiin läpimenoharjoituksiin, joista ryhmä tiedottaa Zero Gravity Companyn Facebook –sivulla.

Iiris valtaa Verkatehtaan näyttämön kantaesityksessään Hämeenlinnassa 5.–6.5.2017. Lisätietoa ja lippuja täältä.

Teosta ei näillä näkymin esitetä pääkaupunkiseudulla, joten Zero Gravity Company järjestää yhteistyössä Sirkuksen tiedotuskeskuksen kanssa IIRIS-ryhmämatkan 5.5.2017 Helsingistä Hämeenlinnaan ja takaisin. Matkaan kuuluu bussikuljetus, lippu IIRIS –näytökseen sekä mahdollisuus osallistua taiteilijatapaamiseen näytöksen jälkeen. Mitä enemmän ryhmämatkalle osallistuu katsojia, sitä edullisemmaksi matkan hinta tulee. IIRIS-matka on tarkoitettu kaikille esityksestä kiinnostuneille katsojille!

Kiinnostuneita pyydämme ilmoittautumaan alustavasti, ei sitovasti, perjantaihin 7.4. mennessä:

Katso upea IIRIS -teaser!

Zero Gravity Company