Työpaja 4.4.2017: Miten tehdä hyvä apurahahakemus 

Tuomo Railo, koreografi ja toinen tanssiteatteri Glims & Glomsin taiteellisista johtajista, vetää sirkuskentän toimijoille suunnatun käytännönläheisen työpajan hyvän apurahahakemuksen laatimisesta. Työpajassa apurahahakemusten tekemistä käsitellään esimerkkien kautta. Osallistujilta edellytetään ennakkotehtävänä esittelytekstiä kuvitteellisesta tai oikeasta produktiosta, jolle rahaa ollaan hakemassa (pituus max. puolikas A4).

Tuomo Railo on ollut asiantuntijajäsenenä Taiteen edistämiskeskuksen (Taike) Esittävien taiteiden toimikunnassa kaksivuotiskaudella 2015–16. Vuosina 2013–2014 Railo kuului myös valtion sirkus- ja tanssitaidetoimikuntaan, joten hän on lukenut lukuisia hakemuksia ja pystyy antamaan hyvin konkreettisia vinkkejä hakemusten tekemiseen.

Aika: tiistai 4.4. 2017 klo 10.30-12.30
Paikka: tiedotuskeskuksen kirjasto, Cirko, 4.kerros

Ilmoittautumiset ja ennakkotehtävä tulee lähettää 2.4. klo 16 mennessä Anni Hiekkalalle: .