Työpaja: Mediaviestintää sirkustaiteilijoille 15.3.

Miten kirjoittaa hyvä tiedote? Miten taiteilija tavoittaa median huomion?

Sirkuksen tiedotuskeskus järjestää sirkustaiteilijoille ja sirkusryhmien tuottajille suunnatun työpajan mediaviestinnästä keskiviikkona 15.3. klo 12.30–15.30. Paikka: Sirkuksen tiedotuskeskuksen kirjasto, Cirko 4. krs.

Tilaisuuden asiantuntijavieraana kuullaan viestintäyrittäjä Suna Vuorta, joka työskenteli pitkään Helsingin Sanomien toimittajana ja teatterikriitikkona. Suna Vuori kertoo, miten kulttuurijournalismia tehdään tänä päivänä ja valottaa päivälehtitoimituksen arkea:  Mitä tiedotteelle tapahtuu toimituksessa? Miten toimittajan huomio vangitaan? Millainen on hyvä tiedote?

Puheenvuoron ja keskustelun jälkeen kääritään hihat, ja ryhdytään työstämään omia tiedotteita. Voit tuoda mukanasi joko jo valmiiksi laatimasi tiedotteen tai aloittaa kirjoittamisen työpajassa. Kaikki halukkaat saavat apua ja vinkkejä tiedotetekstin muokkaamiseen sekä yksilöllistä palautetta kirjoittamastaan tekstistä tiedotuskeskuksen viestintäassistentilta Kirsi Kähköseltä. Jos tapahtumalle varattu aika ei riitä, saa työpajassa aloitetuista teksteistä tarvittaessa kommentteja sähköpostitse tapahtuman jälkeen.

Ilmoittautumiset 8.3. mennessä Kirsi Kähköselle:
Työpajaan mahtuu 12 osallistujaa, mielellään yksi osallistuja per sirkusryhmä. Otathan mukaan oman kannettavan tietokoneesi!