TelepART matkatukea voi hakea nyt myös Suomen Lontoon Instituutista

TelepART on Suomen Lontoon Instituutille uusi, jatkuvasti haettava esiintyvän taiteilijan nopea matkatuki.Verkkopohjainen TelepART-haku on avoin suomalaisille esiintyville taiteilijoille Iso-Britanniaan ja Irlantiin suuntautuvia matkoja varten.

Matkatukea voidaan myöntää erityisesti uransa alkuvaiheessa olevien tekijöiden kansainvälisiin esiintymistilaisuuksiin musiikin, teatterin, tanssin, sirkuksen sekä esitystaiteen aloilla.

Matalan kynnyksen nopeasti tarpeeseen reagoiva tuki on niin esiintyvien taiteilijoiden kuin tapahtumajärjestäjienkin haettavissa, ja sillä voidaan palvella sekä pieniä yksittäisiä esiintymisiä että festivaaleja ja kiertueita. Ohjelmaan on kiinteästi integroitu kulttuuri-instituutin viestintätuki sekä kattava seurantamalli ja vaikuttavuusarviointi.

Lue lisää Suomen Lontoon Instituutin sivuilta.